Demi Lovato

23. května 2010 v 19:54 | kiFflik |  Demi Lovato

Demi Lovato



Povolání: Zpěvačka, herečka, kytaristka, pianistka, skladatelka, modelka
Věk: 17
Datum narození: 20. 08. 1992
Místo narození: Dallas, Texas, USA
Znamení: Lev   
Výška: 165 cm



Demi Lovato se narodila 20.8. 1992 v Dallasu. Její skutečné jméno je Demetria Devonne Lovato.

Má dvě sestry, Dallas a Madison. Tato americká herečka se poprvé objevila v televizi v seriálu "Barney a Friends" kde si zahrálu postavu Angely. Zde e také seznámila se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomez.

Je také dobrá pianistka, kytaristka a skladatelka. Další seriál ve kterém účinkovala v roce 2006 je seriál Prison Break. Tady si zahrála 14ti letou Danielle. Pak následoval seriál As The Bell Rings a Just Jordan. Nejvíce jí asi proslavil film Camp Rock, kde si zahrála hlavní postavu Mitchie Torres se skupinou Jonas Brothers. Tento film od legendárního Walta Disneye sklidil v Americe takový úspěch jako HSM nebo Hannah Montana.Hrála také princeznu Rosalindu (Rosie) ve filmu Princess protection program, společně se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomez

23. září vyšlo její první album Don´t Forget na kterém se podíleli i Jonas Brothers. První pilotní singl má název Get Back.




Filmografie

2009 - Program na ochranu princezen ( Princess Protection Program ) role : Rosalinda Gonzales
2009 - Sonny ve velkém světě ( Sonny with a chance ) role : Sonny Munroe

2008 - Tábor rocku ( Camp Rock ) role : Mitchie Torres

2007 - As the Bell rings role : Charlotte

2005 - Útěk z vězení ( TV ) ( Prison break )



Diskografie


Alba

2010 - Walmart Soundcheck
2009 - Don't Forget Deluxe
2009 - Here we go again
2008 - Don't Forget
2008 - Demo

Singl

2010 - La La Land
2010 - Remember December
2010 - Don't forget
2008 - This is Me

EP

2010 - Here we go again

Live



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama