O Seleně

11. dubna 2010 v 19:32 |  Selena Gomez

Selena Gomez




Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka
Věk: 17
Datum narození: 22. 07.1992
Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak   aktuální horoskop 
Výška: 165 cm
Členka skupiny: Selena Gomez & The Scene


Životopis

Jmenuje se Selena Marie Gomez a narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se také seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roli ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped.

Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech
The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana - zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu.

Její přestávka skončila v říjnu 2007, kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo. Také hrála ve filmu
Moderní popelka 2 - zde si zahrála hlavní roli. Je také rostleskávačka a oblíbená zpěvačka.

V roce 2009 nazpívala klip Send it on společně se svými Disney přáteli: Skupina
Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato. Píseň se vyhoupla do prvních příček hudebních žebříčků.

Filmografie
Jako herečka
2010 -Ramona and Beezus role:
Beezus
2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) role:
Carter Mason
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role:
Alex Russo
2008 -A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story) role:
Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role:
Helga
2007 -Arwin! role:
Alexa
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role:
Alex Russo
2006 -Hannah Montana role:
Mikayla
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role:
Julie
2003 -
Spy Kids 3D: Game Over role:
Waterpark Girl


Diskografie

Album
2009 - Kiss and Tell

Singl
2009 - Naturally



Kiss and Tell

1. Falling Down
9. More







 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Monička Monička | 18. dubna 2010 v 20:06 | Reagovat

Pěkny naty:o)

2 kifflik-gook kifflik-gook | E-mail | Web | 18. dubna 2010 v 20:19 | Reagovat

Díky ségra..;o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama